Halkalı Doğa İlkokulu

Adres
Halkalı Doğa İlkokulu Atakent Mh. 1. Etap 3.Bölge Selçuklu Cd. No.27 HalkalıKüçükçekmeceİSTANBUL
Vizyon
Halkalı Doğa İlkokulu olarak: Türk toplumunun çağdaş eğitim teknolojilerinin kullanıldığı bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda bir çok yeniliğe evrensel boyutta imza atmış bireyler yetiştiren, çalışanlarının, öğrencilerinin ve velilerin içinde bulunmaktan gurur duydukları bir okul olmak.
Misyon
Araştırmayı sevdirerek bilgi ve teknolojiyi kullanmayı öğretir. Evrenseldir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle kendini gerçekleştirmesini sağlar. Toplumsal değerlerimize saygılı bireyler yetiştirir. Bilgiye ulaşma ve kullanma becerisini geliştirmeye rehberlik eder.
Başarılar
Ulusal Başarıları: Okulumuz beyaz bayrak almıştır c- Okulun Spor, Sosyal ve Kültürel Başarıları : 2009 yılında Yıldız Erkek Basketbol takımımız Marmara Bölgesi birinciliği ve Türkiye finallerinde grup üçüncülüğü elde etmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
09.00-14.40 (Etüt:14.50-16.25)
Ulaşım
Bakırköy yönünden gelenler için 98-98T-89, Avcılar yönünden gelenler için 76O,Mecidiyeköy yönünden gelenler için 141M otobüsleri kullanılabilir.
Okulumuzda Servis Taşımacılığı Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Halkalı Doğa İlkokulu Atakent Mh. 1. Etap 3.Bölge Selçuklu Cd. No:27 Halkalı-Küçükçekmece-İSTANBUL
Basketbol,voleybol,folklor,dans vb.etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
FeTeMM (STEM) Atölyemizde Bilimsel Etkinlikler Yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Tasarım Beceri Atölyeleri,Eğitimde İyi Örnekler kapsamında bir çok proje çalışması yürütülmektedir.
Erasmus+KA101 Faaliyeti Kapsamında Çalışmalar Yapılmaktadır.
Okulumuzda Bahçe ve Hayvan Bakım Atölyesi Bulunmaktadır.