ŞUBAT AYI GELİR GİDER DURUMUNU GÖSTERİR BÜTÇE ÖZETİ EKTE SUNULMUŞTUR.

ŞUBAT AYI GELİR GİDER DURUMUNU GÖSTERİR BÜTÇE ÖZETİ EKTE SUNULMUŞTUR.

Şbt

Okulumuzun Ocak 2024 Ayına ait Bütçe Özeti ektedir.

Ekm

Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereğince 24/10/2023 Salı günü saat 13:00’te okulumuz konferans salonunda; yönetim ve denetleme kurullarının seçiminin yapılacağı ve ilanda yer alan (Okul Panosunda-Okul WEB Sitesinde) diğer gündem maddelerinin görüşüleceği “Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı” yapılacaktır.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Şbt

Okulumuz genel veli toplantısı 26 Şubat 2023 Pazar Günü saat 11.00'de yapılacaktır. Velilerimiz toplantıya öğrencilerinin öğrenim gördüğü sınıflarda katılacaklardır. Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönemi ile ilgili sürecin değerlendirileceği ve planlamaların yapılacağı toplantıya tüm velilerimizin katılımı önemlidir.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Deprem Bölgesine Konteyner Kampanyasına" okulumuz da destek vermektedir. Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ock

Yarıyıl tatilinde okulumuzda, 4. sınıf öğrencilerimize yönelik Matematik ve İngilizce derslerinden destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır. Destekleme ve Yetiştirme Kursları Uygulama Esasları için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

İstanbul Süreç İzleme Uygulaması 17-18 Aralık tarihlerinde yapılacak.4.Sınıf öğrencilerimizin katılacağı süreç odaklı ölçme ve değerlendirme sistemi; öğrencinin ne kadar bildiğini değil, neleri öğrenip neleri öğrenemediğini teşhis eden ve öğrenme eksiklerini gidermek için iyileştirme süreci hazırlayan sistemdir. Uygulama hakkında sınıf öğretmenleri tarafından öğrenci ve velilere detaylı bilgilendirme yapılcaktır.

Ara

Okulumuz 4/D sınıfı öğretmeni Rıdvan TETİK, ders dışı egzersiz çalışmaları kapsamında satranç kursu açıyor. 2023 Yılı Ocak ayının ilk haftasında kurs kapsamında çalışmalar başlayacak.

Ara

Okulumuz Yemekhanesi Aralık Ayı Yemek Listesine Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz. Öğrencinizin Yemekhane Hizmetinden Yararlanmasını İstiyorsanız Okul Kantin İşletmecisiyle İletişime Geçebilirsiniz.

Kas

Kasım Ayı Yemek Listesi

Kas

Halkalı Doğa İlkokulu Okul Aile Birliği 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Tahmini Bütçesine Aşağıdaki Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz.

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü velilerimize yönelik "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer yapılacaktır.Küçükçekmece Belediyesi ve BAYAMER'in desteği ile saat 11.30'da başalaycak olan ve Uzman Psikolog Nilsu GÜRCAN tarafından verilecek seminere velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Halkalı Doğa İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu ilgili yönetmelik doğrultusunda 21 Ekim 2022 Cuma Günü saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. (Toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı takdirde 28 Ekim 2022 Cuma Günü saat 13.00'te yapılacaktır.) Genel Kurul gündem maddelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.