Eyl

Çocuk Kulüpleri Yönergesi Kapsamında Yapılacak Olan Etüt Çalışmalarımız 19 Eylül 2022 Tarihinde Yeterli Başvuru Olması Halinde Başlayacak. Detaylı Bilgi ve Başvuru Formu İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İçin Öğrencilerimizin Okula Geliş Gidiş Saatlerini Gösterir Çizelgeye Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kapsamında Veli Öğretmen Görüşmeleri Aşağıdaki Takvim Doğrultusunda Yapılacaktır.Zorunlu Haller Dışında Veli Öğretmen Görüşmelerinin Takvimdeki Sürelerde Yapılması Gerekmektedir.Takvime Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

May

Uzaktan eğitime devam edilmesi ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın basın açıklaması için aşağıdaki linke tıklayınız.