Ara

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri Küçükçekmece Belediyesi Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek trafik ve trafik kuralları hakkında uygulamalı eğitim aldı.

Kas

Okulumuzda "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri düzenlendi.İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir.

Kas

Okulumuzdan geçen yıl emekli olan öğretmenimiz Nezahat MUTLU'yu 24 Kasım Öğretmenler Gününde evinde ziyaret ettik.

Kas

Türkiye Büyük Millet Meclisinin, Atatürk'e "Millet Mektepleri Başöğretmenliği" unvanını verdiği 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Gelecek nesillerin mimarı değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü okulumuzda gerçekleştirilen  etkinliklerle kutlandı.

Kas

Deprem anında yapmamız gereken ÇÖK KAPAN TUTUN hareketini tüm sınıflarımızda aynı anda gerçekleştirdik. Deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili kısa videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Resim Yarışmasında Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencisi Eda Nil KARAYİĞİT İlçe İkincisi Oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 84.yılında saygıyla,özlemle ve minnetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99.Yılını Coşkuyla Kutladık. Okul Bahçesinde Yapılan Kutlamalara Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilerimiz Katıldı.

Eyl

Aile Okulu Projesi kapsamında, öğrenci velilerimize yönelik gerçekleştirilen eğitimlerimiz devam ediyor. 29 Eylül 2022 Tarihinde yapılan eğitime, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü'nden sorumlu şube müdürümüz Mustafa ÖZTÜRK katılarak kursiyer velilerimizle eğitim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Cemil ÇİFTÇİ ve Halk Eğitim Merkezi müdürümüz Hüseyin DAŞTAN'da ziyarete katılarak çalışmalara destek oldular.

Eyl

Okulumuz bahçesinde yapılan ve yapılacak olan düzenlemelerle ilgili görüşmek için Küçükçekmece Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Kemal ÇEBİ ile görüştük.Okulumuz bahçe alanında belediyemiz tarafından yapılan düzenleme için başkanımıza teşekkür ederek yapılmasını istediğimiz düzenlemeler için talepte bulunduk.

Eyl

Eğitim Öğretim Yılı Başı Genel Veli Toplantısı 17 Eylül 2022 Cumartesi Günü Okulumuzda Yapılacaktır. Saat 11.00'de Başlayacak Olan Toplantıya 1,2,3 ve 4. Sınıf Velilerimiz katılacaklardır. Eğitim Öğretim Süreci İle İlgili Planlama ve Alınması Gereken Tedbirlerin Konuşulacağı Toplantıya Tüm velilerimizin Katılımı Önem Taşımaktadır.

Eyl

12 Eylül 2022 Pazartesi Günü Yapılan Törenle ve İlköğretim Haftası Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinliklerle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başladı.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 5 Eylül 2022 Pazartesi Günü 1.Sınıflara Yönelik Uyum Haftası Etkinlikleri İle Başlayacak.Uyum Haftası Uygulama Çizelgesi ve Eğitim Öğretim Yılına Dair Açıklamalara Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 17 Haziran 2022 Cuma Günü Sona Erdi. Kapanış Töreninde Okul Müdürümüz Yıl İçerisinde Yapılan Yarışma ve Etkinliklerde Başarı Gösteren Öğrencilere Madalya Verdi.

Haz

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Lagün Kitap Günleri" etkinliğine okulumuz 3.sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte katılım gösterdiler.